+386 41 486 444 info@skriti-potencial.si

Soustvarjamo podjetja, kjer so vrednote: sodelovanje, jasnost, kreativnost, iskrenost, pripadnost, vzajemnost in učinkovitost.

Programi in coaching za skupine in posameznike ter mediacija med zaposlenimi. Vas zanima kako?

Delavnice

28. – 1.

februar – marec

2023

SUVERENA POSLOVNA KOMUNIKACIJA

Člani in vodje timov, ki komunicirajo po načelih suverene komunikacije, ustvarjajo iskreno in sodelovalno kulturo, ki deluje povezano, uspešno in učinkovito, konflikte pa uporablja kot orodje rasti in razvoja.

Če si želite v poslovnem okolju ustvarjati dobre odnose v vseh situacijah, poslovno kulturi okolje kjer sta iskrenost in sočutje vedno dobrodošla ter spodbujate sodelovanje in povezanost, je ta delavnica  prava izbira za vas. Delavnica temelji na načelih nenasilne komunikacije

Cilji delavnice:

Sočutno poslušanje in razumevanje sogovornika

Suvereno in avtentično izražanje v skladu s svojimi potrebami

Ohranjanje notranjega miru in stika s sabo

Čustvena inteligenca in upravljanje čustev

Opolnomočeno izražanje zahval in povratnih informacij

Sodelovanje, stik in zavedanje so-odvisnosti

14.

marec

2023

REKLAMACIJE IN PRITOŽBE KOT POSLOVNA PRILOŽNOST

Namen delavnice je udeležencem ponuditi uporabna znanja in praktične izkušnje kot ključ za reševanje konkretnih primerov pritožb in reklamacij v vašem podjetju.

Cilj delavnice je gradnja kompetenc za reševanje pritožb in reklamacij, ki bodo zaposlenim omogočili, da bodo v procesu reševanja pritožb in reklamacij zbirali informacije, ki lahko podjetju pomagajo izboljšati storitev ali izdelek, povečati prodajo ter nezadovoljne stranke spremeniti v navdušene ambasadorje podjetja.

Proces se sestoji iz treh osnovnih elementov:

S – sočutnega poslušanja in preverjanja

I – iskrenega, povezovalnega in suverenega izražanja

ObZIR – obžalovanje, zahvala in iskanje rešitev

28.

marec

2023

SPODBUJANJE PRISPEVANJA IN PRIPADNOSTI ZAPOSLENIH

Pripadnost in zavzetost pri delu sta dve ključni vrednoti dobrih odnosov in usklajenosti ciljev posameznika in organizacije.

Da bi ustvarili iskreno in sodelovalno kulturo organizacije, so učinkovite, spodbudne in iskrene povratne informacije ključni element.

Če si želite v vaši organizaciji ustvarjati dobre odnose, še posebej pri delu od doma in ob drugih poslovnih izzivih, je ta delavnica  prava izbira za vas. Delavnica temelji na načelih nenasilne komunikacije

Cilji delavnice:

predstaviti model prejemanja in dajanja povratnih informacij dveh nivojev, ki je osnovan na vrednotah podjetja in posameznikov,

iskanje strategij za delovanje posameznikov, ki je bolj skladno z vrednotami podjetja in posameznika in povečuje prispevanje, pripadnost in rast,

praktični primeri izražanja povratnih informacij

“Na razpolago imate vse, da ustvarite nekaj, kar je veliko večje od vas.”

Seth Godin

skriti-potencial.si

Cesta Dolomitskega odreda 10c,

SI -1000 Ljubljana

tel: +386 68 176 373

e-mail: info@skriti-potencial.si

splet: https://skriti-potencial.si/